JOKELAN ANTIIKKIMARKKINAT 26.7.2008 KLO 10-16

Jokelan Tiilitehdasperinne ry järjesti viime vuonna toisen kerran antiikkimarkkinat. Tapahtuma on ollut menestys ja yleisöä ollut paljon liikkeellä, viime vuonna yli 5000 henkeä. Myyjät ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä, sillä kauppa on käynyt hyvin; sekä kävijöiden että myyjien ilmeet ovat olleet iloisia. Seuraavat Jokelan antiikkimarkkinat järjestetään Jokelan tiilitehdasalueella (Nukarintie 3, Jokela) lauantaina 26.7.2008, osana Tuusula-viikon tapahtumia.

Kaikki myyntipaikat sijaitsevat ulkona; myyjät tuovat itse mukanaan myyntipöytänsä ja mahdolliset katokset. Ennakkovarauksia ei oteta vastaan. Myyntipaikkojen luovutus alkaa kello 7.00, ja niiden tulee olla valmiina kello 10.00 mennessä sekä autojen vietynä niille varatuille paikoille. Markkina-aamuna Jokelan Tiilitehdasperinne ry:n vastuuhenkilöt ohjaavat myyjät paikoilleen. Myyntipaikkamaksu on 50,- € (alv 0) ja se kerätään aamupäivän aikana. Markkina-alueen tulee olla tyhjä kello 18.30 mennessä. Pyydämme välttämään roskaamista. Myyntipaikan koko on noin 20 neliömetriä, ja sen voi jakaa myös toisen myyjän kanssa.

Tunnelmalliselle ja perinteikkäälle alueelle mahtuu satoja myyjiä; ketään ei käännytetä pois, myyntituotteiden tulee toki liittyä antiikkiin, keräilyyn, käsityöhön, taiteeseen, perinnerakentamiseen jne.
Myyjillä on nyt myös mahdollisuus hankkia oman yrityksensä mainospaikka Antiikkimarkkinat-nettisivullemme tästä!

Alueella on runsaasti antiikin ja vanhan tavaran kauppiaita, keraamikko, konservaattori, antiikkiesineiden arvioija (klo 12-14), mahdollisuus tutustua tiilenpolttouuniin, posetiivari Miguel, katusoittoa, teatteripaja lapsille sekä kahvin- ja makkaranmyyntiteltat.

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Järjestänä Jokelan Tiilitehdasperinne ry, yhteistyössä Jokelan LA-yhdistys ja Jokelan kansalaisopisto.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,
Jokelan Tiilitehdasperinne ry

antiikkimarkkinat@tiilitehdasperinne.com


Tapahtuman sijainti kartalla (sponsored by Affecto, Karttakeskus)