JOKELAN ANTIIKKIMARKKINAT 29.7.2006

Jokelan tiilitehdasperinne ry järjestää 29.7.2006 tasokkaat antiikkimarkkinat Jokelan tiilitehdasalueella. Haluamme tapahtumaan entisöijiä, vanhan rakennusperinteen ja käsityön vaalijoita esittelemään osaamistaan sekä antiikin, designin ja muun keräilytavaran kauppiaita myymään tuotteitaan. Yhdistyksemme huolehtii käytännön järjestelyistä; myös esimerkiksi lapsille on omaa ohjelmaa.

Yleisöllä on vapaa pääsy, ja näytteillepanijoille osallistumismaksu on 50 €. Antiikkimarkkinoiden tuotto käytetään Jokelan tiilitehdasperinne ry:n toiminnan tukemiseen. Jokainen näytteillepanija tuo itse myyntipöytänsä jne. Ensisijainen markkinapaikkamme on Jokelan tiilitehtaan alue, mutta sadepäivän varalle pyrimme järjestämään joillekin mahdollisuuden siirtää myyntipöytänsä sisälle ainutlaatuisen rengasuunin ympärille, johon myös yleisöllä on mahdollista tutustua ja saada samalla tietoa Jokelan tiilitehtaan historiasta. Näytteilleasettajat jättävät autonsa niille varatuille paikoille, ja vain esillepano- ja purkuvaiheessa ne saa ajaa markkina-alueelle. Markkina-aika tulee olemaan kello 8.00 – 16.00.

Jokelan antiikkimarkkinoista kiinnostuneita pyydetään jättämään yhteystietonsa allekirjoittaneelle, ja lähetämme alkukesällä lisätietoja, ajo-ohjeen ja pankkiyhteyden sitovan osallistumismaksun suorittamiseksi.

Marko Toppi
Jokelan tiilitehdasperinne ry:n hallituksen jäsen
marko.toppi@tiilitehdasperinne.com
puh. 0400-851707

Tapahtuman sijainti kartalla (sponsored by Genimap)